Bell Schedules

Regular Bell Schedule: Monday - Thursday
Description / Period Start Time End Time Length
1st/5th Period 7:30 AM 9:00 AM 90 min
Announcements (students stay in 1st/5th Period) 9:00 AM 9:05 AM 5 min
2nd/6th Period 9:10 AM 10:40 AM 90 min
"A" Lunch 10:40 AM 11:15 AM 35 min
3rd/7th Period ("A" Lunch) 11:20 AM 12:50 PM 90 min
3rd/7th Period ("B" Lunch) 10:45 AM 12:15 PM 90 min
"B" Lunch 12:15 PM 12:50 PM 35 min
4th/8th Period 12:55 PM 2:25 PM 90 min
Friday Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Teacher PLC Time 7:00 AM 8:25 AM 85 min
1st/5th Period 8:30 AM 9:30 AM 60 min
2nd/6th Period 9:35 AM 10:35 AM 60 min
"A" Lunch 10:40 AM 11:15 AM 35 min
3rd/7th Period ("A" Lunch) 11:20 AM 12:20 PM 60 min
3rd/7th Period ("B" Lunch) 10:40 AM 11:40 AM 60 min
"B" Lunch 11:45 AM 12:20 PM 35 min
4th/8th Period 12:25 PM 1:25 PM 60 min
Personalized Learning Time 1:30 PM 2:25 PM 55 min
Double Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
All report to 1st/5th Period for roll & announcements 7:30 AM 7:35 AM 5 min
"A" Assembly 7:40 AM 8:35 AM 55 min
1st/5th Period ("A" Assembly) 8:40 AM 9:50 AM 70 min
1st/5th Period ("B" Assembly) 7:35 AM 8:50 AM 75 min
"B" Assembly 8:55 AM 9:50 AM 55 min
2nd/6th Period 9:55 AM 11:10 AM 75 min
"A" Lunch 11:15 AM 11:45 AM 30 min
3rd/7th Period ("A" Lunch) 11:15 AM 11:45 AM 30 min
3rd/7th Period ("B" Lunch) 11:15 AM 12:30 PM 75 min
"B" Lunch 12:35 PM 1:05 PM 30 min
4th/8th Period 1:10 PM 2:25 PM 75 min
Combined Assembly Schedule (60 Minute Assembly)
Description / Period Start Time End Time Length
1st/5th Period 7:30 AM 8:45 AM 75 min
Assembly 8:50 AM 9:50 AM 60 min
2nd/6th Period 9:55 AM 11:10 AM 75 min
"A" Lunch 11:10 AM 11:45 AM 35 min
3rd/7th Period ("A" Lunch) 11:50 AM 1:05 PM 75 min
3rd/7th Period ("B" Lunch) 11:15 AM 12:30 PM 75 min
"B" Lunch 12:30 PM 1:05 PM 35 min
4th/8th Period 1:10 PM 2:25 PM 75 min
End of Day Combined Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
1st/5th Period 7:30 AM 8:40 AM 70 min
2nd/6th Period 8:45 AM 9:55 AM 70 min
3rd/7th Period 10:00 AM 11:10 AM 70 min
Lunch 11:10 AM 12:10 PM 60 min
4th/8th Period 12:15 PM 1:25 PM 70 min
Assembly (Gym) 1:30 PM 2:25 PM 55 min
Double Assembly Schedule (50 Minute Assembly after 1st/5th)
Description / Period Start Time End Time Length
1st/5th Period (Announcements) 7:30 AM 8:45 AM 75 min
"A" Assembly report to 2nd/6th Period, then Assembly 8:50 AM 8:55 AM 5 min
"A" Assembly 9:00 AM 9:50 AM 50 min
2nd/6th Period ("A" Assembly) 9:55 AM 11:10 AM 75 min
2nd/6th Period ("B" Assembly) 8:50 AM 10:10 AM 80 min
"B" Assembly 10:20 AM 11:10 AM 50 min
"A" Lunch 11:15 AM 11:45 AM 30 min
3rd/7th Period ("A" Lunch) 11:50 AM 1:05 PM 75 min
3rd/7th Period ("B" Lunch) 11:15 AM 12:30 PM 75 min
"B" Lunch 12:35 PM 1:05 PM 30 min
4th/8th Period 1:10 PM 2:25 PM 75 min
Virtual Day Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st/5th Period 10:00 AM 10:25 AM 25 min
2nd/6th Period 10:30 AM 10:55 AM 25 min
3rd/7th Period 11:00 AM 11:25 AM 25 min
4th/8th Period 11:30 AM 11:55 AM 25 min
PAWS for a CAUSE Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:30 AM 8:25 AM 55 min
2nd Period 8:30 AM 9:25 AM 55 min
3rd Period 9:30 AM 10:25 AM 55 min
4th Period 10:30 AM 11:25 AM 55 min
Lunch 11:30 AM 12:30 PM 60 min
Assembly (Gym) 12:40 PM 1:25 PM 45 min
School Activity 1:30 PM 2:25 PM 55 min